Ekstrahjelp for høyteknologiske HegnaLand?

Destinasjon HegnaLand leter etter ekstrahjelp med størst behov på dagtid, helger og ferier! 

Hos HegnaLand (Hegna Camping og den høyteknologiske butikken Hegna Landhandel) får du ei annerledes hverdag enn de fleste! Butikken og Camping m. hytter er nemlig 100% selvbetjent med en utrolig teknologi som blant annet gir folk friheten til å handle når de vil 24/7, 365 dager i året! 

Dine arbeidsoppgaver vil innebære:

Fysisk til stede for å steke brød og bakevarer, jobbe med varepåfyll i butikken, eller sjekke inn gjester på vår campingplass eller i noen av våre utleiehytter. Ved vakt på Hegna Landhandel vil du også måtte passe på at butikken ser bra ut, og dermed nødvendig renhold.

En stor del av jobben er å ha beredskapsvakt for både butikken og campingen men også med mulighet for å kunne fjernhjelpe kunder i andre butikker i Norge med samme konsept. Dette krever ikke fysisk tilstedeværelse i butikk, for alt skjer via en app som du får utdelt på din mobil. Dette er en oppgave hvor du har stor frihet til å disponere egen tid, hvor du da hjelper kunde via mobiltelefon eller pc når det kommer en «alarm». Dette er på mange måter en «hvilende beredskap. 

Vi ser etter deg:

Som ikke er redd for å ta i et tak der det trengs, som er serviceinnstilt, selvstendig, positiv og som ikke er redd for å ta i bruk teknologi på en helt ny måte. Det er en fordel hvis du har erfaring fra butikk, camping eller renhold, men ikke et krav.

Løpende intervju med tiltredelse snarest.

Sted: Hegna Camping mellom Bø og Seljord

Søknad og CV sendes tilsoknad@ftsa.no
Spørsmål rettes til: Daglig leder for Fellestjenester SA, Helene Braaten. Tlf. 41249325

 

Les mer om Hegna Landhandel og Hegna Camping!