VIL DU JOBBE MED KUNDESERVICE I ET AV NORGES MEST INNOVATIVE SELSKAPER?

Mat-Norge har på kort tid blitt den ledende aktøren i Norge på utvikling av høyteknologiske dagligvarebutikker, og jobber tett sammen med bransjen på utviklingen av fremtidens dagligvarehandel.

Vi har økende pågang etter våre tjenester, og trenger flere dyktige og teknologi-hungrige personer inn i vårt arbeidsmiljø. Mat-Norge AS holder til i Seljord kommune i Telemark, med avdelinger i Midt-Telemark og Sandefjord kommune.

Jobben som beredskapsvakt passer bra for studenter som ønsker ekstra inntekter!

Dette handler om å være tilgjengelig for å kunne fjernhjelpe kunder i ulike butikker i Norge. Dette krever ikke fysisk tilstedeværelse i butikk, for alt skjer via en app som du får utdelt på din mobil. Dette er en oppgave hvor du har stor frihet til å disponere egen tid, hvor du da hjelper kunde via mobiltelefon eller pc når det kommer en «alarm». Dette er på mange måter en «hvilende beredskap». Det gis en lav godtgjørelse pr time uansett om det kommer en «alarm» eller ikke, og antall kundehenvendelser vil variere. Vaktordningene går på kveld/natt etter nærmere avtale.

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER:

  • Du er nysgjerrig og ønsker utfordringer
  • Du er systematisk og selvstendig
  • Du har gode samarbeidsegenskaper
  • Du har stå-på vilje, er fleksibel, har godt humør og er serviceinnstilt
  • Butikkerfaring/-utdanning er en fordel, men ikke en forutsetning
  • Det er en fordel om du har noe tekniske ferdigheter med tanke på bruk av telefon osv.
  • Du må være over 18 år

VI KAN TILBY:

  • Du vil jobbe på en av Norges mest innovative arbeidsplasser
  • Interessante stillinger i et hektisk og trivelig miljø
  • Spennende utfordringer og muligheter

SPØRSMÅL OM STILLINGEN:

Christian Lindal, leder kundeservice, +4793403012 

Søknad med CV sendes til: soknad@ftsa.no

POSTADRESSE:
Mat-Norge As
Televegen 5
3802 Bø i Telemark

OM MAT-NORGE AS

MAT-NORGE AS eier konsept og teknologi for automatisering og digitalisering av dagligvarehandel og nærliggende bransjer – RMATech. Konseptet er velprøvd og under konstant utvikling, og bygger på systematisk innsikt om markedet nasjonalt og internasjonalt. Den første konseptbutikken ble åpnet 21.juni 2018 i Norge og har fått mye oppmerksomhet i Norge og Norden, og er sannsynligvis den første av sitt slag i verden. Et solid teknologiselskap med tung kompetanse og innovativ teknologiportefølje. Sterk vekst med gode resultater og en spennende kundeportefølje, i tillegg til at vi jobber tett sammen med det offentlige rundt digitalisering.

All utvikling skjer i Norge, og teamet består av personer med kompetanse på innovasjon, GDPR (General Data Protection Regulation), PSD2 (Revised Payment Services Directive), PLS (programmerbare logiske styringer), ingeniører i datateknikk, elektro og bygg, samt pedagog, og personer med lang erfaring når det gjelder analoge og digitale kundereiser. Medlemmene av teamet har innsikt i det som skjer nasjonalt og internasjonalt, og vi har gjort flere studier i andre land som USA og Storbritannia. Vi følger tett på regulatoriske endringer i og utenfor Norge, i tillegg til at vi har tett kontakt og samarbeid med myndighetene om digitaliseringen av Norge i forbindelse med våre produkter og tjenester.

Bli bedre kjent med oss