Ledig stilling - Lederstilling innenfor økonomi, regnskap, administrasjon og marked

Ser du helheten, men også detaljer? Da kan dette være stillingen for deg!

Fellestjenester SA har økt aktivitet og søker etter deg som har lyst til å jobbe og være med å utvikle selskapet videre.  

Vi leverer tjenester innenfor økonomi, regnskap, markedsføring, IT og utvikling, til spennende selskaper innenfor eiendom, entreprenør, turisme, dagligvare, avfall og avis. Selskapene kjennetegnes av å være innovative med stort fokus på det Grønne skiftet, og er opptatt av å skape trygge arbeidsplasser med gode utviklingsmuligheter for ansatte. Flere av selskapene er i sterk vekst.

Hva gjør en leder hos oss?
En leder hos oss vil ha en allsidig og variert stilling med stor påvirkningsmulighet og faglige utviklingsmuligheter. Du vil i samarbeid med daglig leder ha ansvar for regnskap, økonomi, administrasjon, HR, lønn, markedsføring og generell kontordrift. Vi søker deg som vil være med på å drifte og videreutvikle selskaper som er i sterk vekst. Du vil jobbe på tvers av ulike bransjer, og må kunne jobbe godt både selvstendig og i samarbeid med andre. Vi trenger deg som vil være en del av bedriftens ledergruppe og vil sikre et godt arbeid på alle områder og liker å ha et overordnet ansvar.

Arbeidsoppgaver
Ditt arbeid vil være variert innenfor flere områder, men ansvar for økonomi styring, regnskap, planlegging, oppfølging, rapportering, opplæring, styringssystemer, IT, markedsføring, kommunikasjon, innovasjon og utvikling.

Du vil være med å overvåke og utvikle våre digitale flater, samt være en pådriver for å skape engasjement og nå mål som styrker vårt omdømme og merkevare. Dette vil også være i fokus ved oppfølging, kundekontakt, leverandørkontakt og markedsbearbeidelse. Det vil være arbeid med regnskap, fakturering, rapportering, administrasjon, organisering, HR, lønn, kvalitetsarbeid og andre forefallende arbeidsoppgaver på tvers av selskapene.  

Hvilke egenskaper ser vi etter i en leder?
Det viktigste er at du motiveres av stillingens innhold og utfordringer.
Vi tror likevel dette er viktige egenskaper for å lykkes:

  • Tillitsskapende med lederforståelse og autoritet
  • Du får selv gjort ting og har stayerevne
  • Er analytisk og ser løsninger
  • Ansvarsfull – tar eierskap – lojal
  • Allsidig, tenker utvikling og liker å lære
  • Strukturert, men også fleksibel

Vi ønsker oss en leder som har kunnskap om / eller interesse for økonomi, regnskap og markedsføring. Har du et godt «digitalt» hode, er innovativ som liker å bli utfordret i tillegg til å utfordre andre? Er du en strukturert, fleksibel, ryddig person som tar initiativ og ansvar som jobber godt selvstendig og sammen med andre og er god på skriftlig og muntlig kommunikasjon?

Kjenner du deg igjen i noe av dette, er nysgjerrig på stillingen eller kanskje du har erfaring fra lignende arbeid? Da vil vi gjerne at du sender oss CV og søknad!

Vi tilbyr deg konkurransedyktige betingelser, og et engasjerende og godt arbeidsmiljø med høyt tempo og spennende utfordringer med mulighet til å forme og utvikle stillingen som du selv ønsker, som kan gi deg fleksibilitet og frihet under ansvar.

SØKNADSFRIST: Fortløpende
TILTREDELSEPUNKT: Snarest
CV OG SØKNAD SENDES TIL: helene.braaten@ftsa.no

Helene Braaten, Daglig leder
helene.braaten@ftsa.no
41 24 93 25