VIL DU JOBBE I NORGES MEST INNOVATIVE BUTIKK?


Butikken en del av kjeden Nærbutikken, og er en fullverdig matvarebutikk på 100 m2 som har åpent 365 dager i året. Butikken har på kort tid utmerket seg nasjonalt med måten de har klart å kombinere bruk av moderne teknologi med et bankende hjerte som skaper puls og liv i et lite lokalsamfunn.


Hegna Landhandel befinner seg på en av Norges eldste og mest moderne campingplasser, Hegna Camping.
I juni 2018 åpnet vi dørene til den røde låven, og som nå er fødested for Norges første høyteknologiske dagligvarebutikk. Det som nå har blitt et nasjonalt symbol på «folkelig innovasjon», og en butikk som kan vise til gode resultater og høy kundetilfredshet. 

De selvbetjente løsningene er mange på Hegna, men selv med all denne teknologien trenger vi gode støttespillere!

Varierte arbeidsoppgaver
Både butikken og campingen på Hegna er åpen 24/7, 365 dager i året, noe som betyr at du kommer til å få varierte oppgaver. Det kan være alt fra å være fysisk til stede for å steke brød, jobbe med varepåfyll i butikken, eller sjekke inn gjester på vår campingplass eller i noen av våre utleiehytter. En stor del av jobben er også å ha telefonvakt for både butikk og camping. Vask av både butikken, sanitæranlegget og utleiehytter må også påberegnes, samt diverse forefallende arbeid.

Vi ser etter deg som ikke er redd for å ta i et tak der det trengs, som er serviceinnstilt, selvstendig, positiv og som ikke er redd for å ta i bruk teknologi på en helt ny måte. Det er en fordel dersom du har førerkort og egen bil, ettersom vi har flere leiligheter og hytter rundt omkring. Det er også en fordel hvis du har erfaring fra butikk, camping eller renhold, men verken førerkort, bil eller erfaring er et krav.

HOS OSS VIL DU FÅ FULL OPPLÆRING!

Kort oppsummert:

Stilling: Campingmedarbeider
Sted: Primært Hegna Camping mellom Bø og Seljord
Kvalifikasjoner: Serviceinnstilt, selvstendig, positiv, lærevillig og har kunnskap om enkel teknologi. Fordel med førerkort/bil, men dette er ikke et krav.
Søknadsfrist: Snarest. Søknader vil bli vurdert fortløpende.
Startdato: Snarest eller etter avtale.
Søknad sendes til: soknad@ftsa.no
Spørsmål rettes til: Daglig leder for Fellestjenester SA, Helene Braaten. Tlf. 41249325