VIL DU JOBBE MED UTVIKLINGS- OG PROGRAMMERINGSOPPGAVER?​

Mat-Norge har på kort tid blitt den ledende aktøren i Norge på utvikling av høyteknologiske dagligvarebutikker, og jobber tett sammen med bransjen på utviklingen av fremtidens dagligvarehandel.

Vi har økende pågang etter våre tjenester, og trenger flere dyktige og teknologi-hungrige personer inn i vårt arbeidsmiljø. Mat-Norge AS holder til i Seljord kommune i Telemark, med avdelinger i Midt-Telemark og Sandefjord kommune.

VI SØKER SYSTEMUTVIKLERE MED ERFARING!

Mat-Norge AS søker systemutviklere som skal jobbe med utviklings- og programmeringsoppgaver i et spennende og kompetent miljø. Du vil bli en del av en utvikleravdeling med tung kompetanse på mange spennende områder.

HVEM SØKER VI?
Du har høy arbeidskapasitet, er løsningsorientert, tar ansvar og er i likhet med oss brennende opptatt av moderne teknologi, samt å levere gode resultater og løsninger. Du er nøyaktig, strukturert og planlegger arbeidshverdagen din godt. Du har gode samarbeidsevner og kommuniserer godt, både på norsk og engelsk.

Du har fullført utdannelsen din og har noen års arbeidserfaring allerede. Vi søker primært kandidater med IT-rettet ingeniørutdannelse, men kandidater med annen relevant IT-utdannelse (Bsc eller høyere), oppfordres allikevel til å søke.

KUNNSKAP
Det er en fordel med kjennskap til eller interesse for følgende teknologier, fagfelt og verktøy

 • Javascript, NodeJS, React
 • HTML5/CSS3
 • Elixir, C# / .NET, Visual Studio
 • MSSQL, MySQL, PostgreSQL
 • REST API’er, Json / xml

ARBEIDSOPPGAVER
En arbeidsdag med høyt tempo med utvikling og drift. Typiske arbeidsoppgaver vil kunne være:

 • Ny utvikling frontend/backend
 • Videreutvikling av eksisterende systemer og plattformer
 • Teknisk support
 • Kundeveiledning
 • Delta i forskning

HVA VI TILBYR?

 • Spennende prosjekter og arbeidsoppgaver
 • Kompetent arbeidsmiljø, muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Kantineordning
 • Konkurransedyktige betingelser

SPØRSMÅL OM STILLINGEN:

Hans Olav Bakås CEO,  +4790892853 
Terje Bakken CTO, +4790133992 

Søknad med CV sendes til: soknad@ftsa.no

POSTADRESSE:
Mat-Norge As
Televegen 5
3802 Bø i Telemark

OM MAT-NORGE AS

MAT-NORGE AS eier konsept og teknologi for automatisering og digitalisering av dagligvarehandel og nærliggende bransjer – RMATech. Konseptet er velprøvd og under konstant utvikling, og bygger på systematisk innsikt om markedet nasjonalt og internasjonalt. Den første konseptbutikken ble åpnet 21.juni 2018 i Norge og har fått mye oppmerksomhet i Norge og Norden, og er sannsynligvis den første av sitt slag i verden. Et solid teknologiselskap med tung kompetanse og innovativ teknologiportefølje. Sterk vekst med gode resultater og en spennende kundeportefølje, i tillegg til at vi jobber tett sammen med det offentlige rundt digitalisering.

All utvikling skjer i Norge, og teamet består av personer med kompetanse på innovasjon, GDPR (General Data Protection Regulation), PSD2 (Revised Payment Services Directive), PLS (programmerbare logiske styringer), ingeniører i datateknikk, elektro og bygg, samt pedagog, og personer med lang erfaring når det gjelder analoge og digitale kundereiser. Medlemmene av teamet har innsikt i det som skjer nasjonalt og internasjonalt, og vi har gjort flere studier i andre land som USA og Storbritannia. Vi følger tett på regulatoriske endringer i og utenfor Norge, i tillegg til at vi har tett kontakt og samarbeid med myndighetene om digitaliseringen av Norge i forbindelse med våre produkter og tjenester.

Bli bedre kjent med oss