Vi søker ny avdelingsleder hos Eiendomsdrift!

Er du en håndverker som elsker faget ditt og ønsker å bære det videre? Da er nok jobben som avdelingsleder i Eiendomsdrift stillingen for deg!
Vi i Eiendomsdrift elsker det vi gjør og er glade over å se prosjektene øker og oppdragene rauser inn. Vi har kommet langt, men ønsker å dra dette enda lenger, og her vil vi ha med deg!

Er du klar for nye utfordringer, og ønsker å utvikle deg faglig og personlig?
I jobben som avdelingsleder må man være flink med mennesker, og ha ett driv for å løfte andre og bedriften sin. Her får du praktisert frihet under ansvar, med egenskaper formet rundt struktur, drivkraft og en stolthet for resultater man leverer.

Som avdelingsleder går jobben ut på å kalkulere, planlegge og gjennomføre små og store prosjekter som avdelingen har. Dette innebærer også å jobbe med kvalietsikring, internkontroll og økonomistyring. Oppfølging av prosjekter inne og ute på byggeplass. Kommunikasjon med ansatte både intern og eksternt, samt følge opp
gamle og nye kunder. Personlighetsmessig er det viktig å kunne håndtere høyt tempo, og orientere deg i en travel hverdag.

Vi oppfordrer alle til å søke, uansett hvilke kvalifikasjoner du har.
Vi foretrekker god erfaring fra tømrerfaget med fag-/master brev, PC kunnskaper, samt økonomisk forståelse. Men for oss er det kommunikasjonen og driven som ligger i spissen!

Vi ønsker derfor deg som har god kjennskap til bransjen og som nå ønsker å være med på å lede vår avdeling i Bø, men også samarbeide med vår avdeling i Rjukan.

Vi tilbyr

  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
  • Spennende, utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
  • Mulighet for egen vekst i organisasjonen
  • Godt arbeidsmiljø
  • Attraktive lønnsbetingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Gode opplæringssystemer og mulighet for selvutvikling
  • Trivelig og romslig arbeidsmiljø
  • Personlig utvikling 

Send oss søknad

Enkel søknad og CV sendes til:
soknad@eiendomsdrift.cc

Har du spørsmål kontakt
Daglig leder Ole C. Bakås
Tlf: 47376800

Hvem er Eiendomsdrift SA

Eiendomsdrift er nytenkende og innovative, og opptatt av bærekraft og fremtid.  Vi utfører små og store oppdrag, og jobber aktivt med å utvikle morgensdagens entreprenør Vi planlegger og gjennomfører alt fra sammensatte prosjekter til enkle serviceoppdrag for privatpersoner, bedrifter og det offentlige. Vi har kompetanse innenfor et bredt fagfelt, og selskapet har egne bygg- og elektroingeniører, i tillegg til flere byggmestere. Vi har avdelinger Midt-Telemark og Rjukan.

Pågående prosjekt

Finn oss på :

 

Eiendomsdrift hjemmeside

Facebook side

Ledige stillinger