Stina Kristin Robberstad-Danielsen starter som ny Kreativ leder!

Den 1. november 2022 startet jeg hos Fellestjenester SA. Jeg er utdannet grafisk designer fra Høyskolen Kristiania, med mye erfaring fra flere type forskjellige servicebransjer og en stor lidenskap for visuell kommunikasjon generelt. Jeg har bodd i område siden 2019 på Hørte sammen med min kone og de to kattene våre. Jeg er en selverklært, stor nerd som elsker tegneserier, gaming, kostymer, og fiktive verdener. Jeg tror det er slike interesser som har gjort meg til et veldig kreativt menneske.

Jeg har gledet meg veldig å få starte på en så mangfoldig arbeidsplass; jeg ønsker å suge til meg kunnskap som en svamp. Hos Fellestjenester samles så mange ulike typer mennesker som jeg føler jeg kan lære mye av, og jeg har allerede hatt en ganske bratt læringskurve. Det er alltid spennende. 

Målet mitt er å bidra der jeg kan på det kreative plan, men også arbeidsmiljø, og egentlig videreutvikle meg på flere områder. Jeg ser veldig frem til å fortsette å lære min nye arbeidsplass og kolleger å kjenne. Takk for den varme velkomsten!