HegnaLand søker sommerhjelp!

Sommerferien nærmer seg med stormskritt og vi er klare for høysesong på HegnaLand. Nå søker vi engasjert destinasjonsmedarbeider!

Er du glad i å jobbe med mennesker og teknologi? Liker du en variert arbeidshverdag? Da er du kanskje den vi leter etter!

 

Hva gjør en destinasjonsmedarbeider på HegnaLand? 

Som en del av HegnaLand-teamet får du være med på å utvikle plassen videre, og du har varierte arbeidsoppgaver, både i butikken og på campingplassen. Og har du telefonvakt jobber du fra der det måtte passe deg! 

HegnaLand søker deg som er opptatt av å gi kundene og gjestene våre gode opplevelser, er målrettet og motivert, pålitelig og organisert, handlekraftig og kreativ. 

Vi ser etter deg som ikke er redd for å ta i et tak der det trengs, har gjennomføringsevne, og som vil ta i bruk teknologi på en helt ny måte! 

En arbeidsdag på HegnaLand innebærer generell drift av destinasjonen i sin helhet, og kan bestå av alt fra å fylle varer i butikken, klippe gress på campingplassen, håndtering av campinggjester, kundeservice/vakttelefon, renhold og vedlikehold, og annet forefallende arbeid. 

Arbeidstid vil være både ukedager og helger, dagtid og kveldstid gjennom sommeren, med mulighet for forlengelse. 

Stillingsprosent settes etter nærmere avtale.

Vi tilbyr arbeidserfaring fra en av Norges mest innovative arbeidsplasser: 

Her på HegnaLand verdsetter vi våre ansattes kompetanse og personlighet, og legger til rette for faglig og personlig vekst. Her får du rom til å utfolde deg kreativt i et trivelig arbeidsmiljø. 

På HegnaLand har vi Norges første høyteknologiske dagligvarebutikk og en av Norges eldste og mest moderne campingplasser. Her kan du være med på å tilby våre kunder en unik opplevelse, uansett om de handler mat eller overnatter hos oss. 

Teknologien har gitt oss mulighet til å ha åpent døgnet rundt, hele året, men vi trenger også engasjerte og serviceinnstilte medarbeidere som vil være med på å skape liv og glede i lokalsamfunnet i møte med våre gjester og kunder!

Arbeidsoppgaver: 

Arbeidsoppgaver på HegnaLand er generell drift av destinasjonen i sin helhet og innebærer blant annet: 

• Varepåfyll og kundebehandling i butikk 

• Håndtering av campinggjester 

• Kundeservice/vakttelefon 

• Renhold og vedlikehold 

• Praktisk forefallende arbeid

Kvalifikasjoner 

• Du er over 18 år og har plettfri vandel, bl.a. for å få salgsbevilling på alkohol 

• Førerkort

Vi gleder oss til å høre fra deg

Søknad og CV sendes til: soknad@ftsa.no
Spørsmål rettes til: Daglig leder FTSA, Helene Braaten, +47 412 49 325