VI GLEDER OSS TIL VÅRSEMESTERET 2023!

Ønsker du internship vårsemesteret 2023?
Vi i Fellestjenester SA og Mat-Norge AS kan gi deg muligheten til dette.

Her jobber vi i et tverrfaglig team på tvers av kompetanser og avdelinger!
Vi er opptatt av å lære av hverandre, forme arbeidsidentiteten og bygge kompetanse.

Fellestjenester leverer tjenester til en rekke selskaper innen alt fra administrasjon, teknologi, entreprenør, markedsføring, design, økonomi og mye mer!

Mat-Norge står for systemet til noen av Norges første og største høyteknologiske butikker.

Både hos Mat-Norge og Fellestjenester er vi åpne for studenter fra alle linjer, hvor hver student blir sett på som et spennende og verdifullt tilskudd! Her kan studentene prøve ut sine kompetanser og ferdigheter i det virkelige arbeidsliv.

Hvorfor internship?
Internship eller arbeidspraksis gir studenten en god mulighet til å komme seg ut i arbeidslivet på en rolig og lærefull måte. Dette lager en myk og fin overgang fra studenttilværelsen til arbeidslivet. Gjennom et internship får studenter muligheten til å bli ansett som en ansatt og får erfaring med å gjøre forskjellige oppgaver. Der man kan etablere nye arbeidsvaner som er lærerik og fører til at man skjønner hva slags arbeidstaker man er, hva som er motiverende for jobben, og hvordan man lykkes i arbeidslivet.
Som internship student får du både faglige praktiske erfaringer, som gir mulighet til å bygge CV og verdifulle kontakter når du skal søke deg ut i arbeidslivet!

Søk hos oss i dag, eller kontakt oss for å høre mer om hva vår arbeidsplass tilbyr!

Mat-Norge

På kontoret driver Mat-Norge med sin utvikling av deres banebrytende høyteknologiske butikkløsning. Mat-Norge eier RMA-Butikkstyring som er en teknologi for automatisering og digitalisering av dagligvarehandel og nærliggende bransjer – RmaTech! Konseptet er velprøvd og under konstant utvikling, og bygger på systematisk innsikt om markedet nasjonalt og internasjonalt. Den første konseptbutikken ble åpnet 21.juni 2018 i Norge og har fått mye oppmerksomhet både i Norge og i Norden. Det er også sannsynligvis den første av sitt slag i verden. Vi trenger hjelp fra flinke folk som er interessert i IT, informasjonssystemer og innovasjon.
LES MER OM MAT-NORGE HER

HegnaLand

Den første konseptbutikken til Mat-Norge som er både døgnåpen og selvbetjent finner vi på destinasjon HEGNALAND! Den tradisjonelle og en av de eldste campingplassene i Norge finner vi i mellom Bø og Seljord. Her har vi automatisert og utviklet området til ett historisk sted. Hegna Camping har den røde låven hvor vi finner denne høyteknologiske dagligvarebutikken, Hegna Landhandel. Vi har mange idèer om destinasjon HegnaLand som vi ønsker hjelp til å utvikle både innenfor administrasjon, innovasjon,markedsføring og reiseliv m.m.


LES MER OM HEGNA CAMPING & LES MER OM HEGNA LANDHANDEL

Eiendomsdrift

På kontoret har vi også (kanskje) Norges yngste byggmester og dobbeltingeniør i selskapet Eiendomsdrift sammen med andre byggmestere med over 40 års erfaring! Eiendomsdrift er en totalleverandør innen for bygg og anlegg med bred kompetanse hvor vi håndterer små renoveringsprosjekter til store forretningsbygg i 100-millioners klassen. Bak alle disse prosjektene er det mye administrasjon, økonomi, koordinering, organsiering, markedsføring m.m. 


LES MER OM EIENDOMSDRIFT HER

Telemark Renovasjon

Blant disse innovative bedriftene har vi også markedsledere i Midt og Vest-Telemark innenfor renovasjon. Vi har Norges eneste døgnåpne og selvbetjente mottak, og tilbyr flere tjenester i TELEMARK RENOVASJON. Her har vi flere ISO sertifiseringer og offentlige godkjenninger hvor vi eies av private selskaper og kommuner. Her ønsker vi å gjøre tilbudene så attraktive som mulig til våre kunder, og gjøre det enklere for private og bedrifter. 


LES MER OM TELEMARK RENOVASJON 

Alle disse selskapene blir drevet av systemutviklere, entreprenører, ingeniører, grafisk designere, markedsførere, og personer innenfor økonomi, regnskap, kundeservice og administrasjon. Vi har med dette blitt ett fint tverrfaglig team som går sammen om å skape fremtidens arbeidsplasser, med teknologi og miljø som drivkraft. Her jobber vi også nasjonalt med mange av de ledende merkevarene i Norge!