EN SPENNENDE PLASS Å JOBBE, HVOR DU LÆRER MYE! 


Vil du være med å skape gode kundeopplevelser på Hegna Camping? Nå har du muligheten! Hegna Camping er Helårscamping, bobilpark og hytteutleie, og en av de mest innovative campingplassen ei Norge! 

Fremtiden er her, og nå har du mulighet til å skaffe deg arbeidserfaring fra Norges første selvbetjente campingplass!

Hegna Camping er en av Norges eldste og mest moderne campingplasser, etablert i 1965 i naturskjønne omgivelser, midt imellom Bø og Seljord. Vi er en helårscamping med bobilpark og hytteutleie. Her finner du flotte sanitæranlegg, med selvbetjente løsninger. De selvbetjente løsningene er mange på Hegna Camping, man kan for eksempel handle på selvbetjente Hegna Landhandel eller booke seg inn på campingen!

Men selv med all denne teknologien trenger vi gode støttespillere!
Derfor søker vi nå etter flere nye campingmedarbeidere, som har lyst på spennende utfordringer og muligheter.

Varierte arbeidsoppgaver 
Både butikken og campingen på Hegna er åpen 24/7, 365 dager i året, noe som betyr at du kommer til å få varierte oppgaver. Det kan være alt fra å være fysisk til stede for å steke brød, jobbe med varepåfyll i butikken, eller sjekke inn campinggjester på vår campingplass eller i noen av våre utleiehytter. En stor del av jobben er også å ha telefonvakt for både butikk og camping. Vask av både butikken, sanitæranlegget og utleiehytter må også påberegnes, samt diverse forefallende arbeid.

Vi ser etter deg som ikke er redd for å ta i et tak der det trengs, som er serviceinnstilt, selvstendig, positiv og som ikke er redd for å ta i bruk teknologi på en helt ny måte. Det er en fordel dersom du har førerkort og egen bil, ettersom vi har flere leiligheter og hytter rundt omkring. Det er også en fordel hvis du har erfaring fra butikk, camping eller renhold, men verken førerkort, bil eller erfaring er et krav.

Hos oss vil du få full opplæring!

Kort oppsummert:

Stilling: Medarbeider butikk og camping
Firma: Fellestjenester SA, men på tvers av ulike selskaper.
Sted: Primært Hegna Camping mellom Bø og Seljord
Kvalifikasjoner: Serviceinnstilt, selvstendig, positiv, lærevillig og har kunnskap om enkel teknologi. Fordel med førerkort/bil, men dette er ikke et krav.
Søknadsfrist: Snarest. Søknader vil bli vurdert fortløpende.
Startdato: Snarest eller etter avtale.
Søknad sendes til: soknad@ftsa.no
Spørsmål rettes til: Daglig leder for Fellestjenester SA, Helene Braaten. Tlf. 41249325