Marianne Haave starter som ny økonomi- og regnskapsmedarbeider!

12. juni 2023 begynte jeg som økonomi- og regnskapsmedarbeider hos Fellestjenester SA. I lang tid har jeg vært glad i tall, orden effektivitet, grammatikk (ja, jeg er helt seriøs) og alt annet «kjedelig». En utdanning innen regnskap og revisjon ved USN var derfor en fin måte å kombinere dette. Slik endte jeg opp i Bø sammen med samboer, to katter og to barn på ett og tre år. Etter flere år i baby- og småbarnsbobla, er jeg nå klar til å ta fatt på arbeidsoppgavene Fellestjenester har å by på. Samtidig som det gleder meg å delegere en større andel bleieskift til noen andre.

 

 

Jeg har sett fram til å få starte et sted jeg kan dra nytte av årene på skolebenken, og jeg er veldig glad det var nettopp Fellestjenester som hadde en ledig kontorpult til meg. Her opplever jeg at det er rom for å vokse og lære. Hvilket har gjort at selv etter så kort tid kjenner jeg allerede på mestring ovenfor oppgavene og ansvarsområdene jeg sitter med.

Min plan videre er å ta til meg det jeg kan av kunnskap, og underveis bidra der jeg kan for å styrke både tjenestene vi tilbyr og det gode arbeidsmiljøet på huset. Jeg er så takknemlig for sjansen til å jobbe sammen med så fine, dyktige mennesker. Gleder meg til jobb i morgen og veien videre!