Møt Mille!

Mille Brekke Amundsen er 35 år og tredjeårsstudent på USN, Universitetet i Sørøst-Norge. Her studerer hun IT og informasjonssystemer, og er nå internship-student hos oss i Fellestjenester SA.

– Fra før av har jeg to bachelorgrader i pedagogikk og barnevern, men da jeg prøvde programmering for første gang, visste jeg at det var dette jeg ville jobbe med. Jeg er veldig glad i Java, Next.js, React og SQL som handler om programvareutvikling og databasestyring. I løpet av de siste årene har jeg utviklet en spesiell interesse for teknologi og programmering, og er nå fast bestemt på å bygge en karriere innen dette feltet, forteller hun. 

Mille er opprinnelig fra Litauen, men flyttet til Bø i Telemark for ni år siden. Hun forteller om en lidenskap for læring og personlig utvikling. 

– Utenom programmering er jeg glad i å lære nye ting hele tiden, og jeg tar forskjellige kurs og leser bøker om ulike temaer. Alt fra hage og planter til snekring, sier hun. 

Mille forteller at hun gjennom internshipet ser fram til å lære nye programmeringsspråk, dykke ned i teknologi som hun ikke har kjennskap til fra før og bli kjent med kollegaene på huset. 

– Vi ønsker Mille varmt velkommen til oss her i Fellestjenester og skal gjøre det vi kan for å legge til rette for et bra internship, sier Helene Braaten, daglig leder i Fellestjenester.

For Fellestjenester er Universitetet i Sørøst-Norge en viktig samarbeidspartner. 

– Vi tror på en større samhandling mellom skole og næringsliv. Ved å ta internship får studentene erfaring på CV-en, og vi får mulighet til å lære opp egne kandidater med egnet kompetanse og arbeidserfaring, legger Helene til. 

Fellestjenester SA tilbyr en rekke tjenester til flere forskjellige partnere, og har mulighet til å tilby internship-plasser ved flere ulike linjer både høst- og vårsemesteret. 

 Nysgjerrig på hvilke internship vi har i Fellestjenester? Sjekk dem ut her!

 

Kommunikasjon Fellestjenester,

Camilla Moen