Internshipstudent Nadine
Internship-student Nadine

Hils på Nadine (22år); det nyeste tilskuddet i Fellestjenester SA!

Rett over nyttår trådte Nadine Lea B. Løvdal inn i en internship – stilling hos Fellestjenester for å få lære mer om hvordan det faktisk er å jobbe med økonomi. Hun tar nemlig bachelor i økonomi og ledelse ved Universitetet i Sørøst-Norge, her i Bø i Telemark. Egentlig kommer hun fra Sandøya utenfor Tvedestrand, men hun har studert i Bø siden 2017. 

«Jeg hadde veldig lyst til å ta et internship, slik at jeg kan få erfaring som jeg kan vise til når jeg senere skal søke jobb. Det som gjorde at jeg søkte her, var at det stod at jeg ville få en variert hverdag. Jeg syntes det hørtes spennende ut, for jeg har lyst til å lære mye forskjellig» forteller Nadine. Derfor ble hun veldig glad da hun fikk en plass hos Fellestjenester som leverer tjenester innenfor drift, administrasjon og økonomi til flere andre selskaper. Hun skal nå jobbe her fire dager i uken ut vårsemesteret, og vil lære om hvordan hverdagen er i et firma som jobber på tvers av ulike selskaper. I løpet av internship-perioden ønsker hun å lære så mye som mulig om økonomi, men også om markedsføring og IT som i tillegg er en del av arbeidsoppgavene hennes her.

For Fellestjenester er Universitet i Sørøst-Norge en viktig samarbeidspartner. Gjennom internship-programmet får de mulighet til å kunne rekruttere fremtidige ansatte. «Vi tror på en større samhandling mellom skole og næringsliv. Ved å ta internship får studentene erfaring på CV-en og vi får mulighet til å lære opp egne kandidater med egnet kompetanse og arbeidserfaring» forklarer Helene Braaten, daglig leder i Fellestjenester SA! 

Vi ønsker Nadine velkommen med på laget!

Ingeborg Straumstein
Kommunikasjonsrådgiver i Fellestjenester