Si hei til vårens internshipstudent!

I starten av januar tok vi i mot Helen Lien (23), som skal tilbringe det kommende semesteret her hos oss. Helen er intern innen IT-drift, og kommer til å jobbe med en stor variasjon av spennende oppgaver. Helen har kommet seg godt på plass på kontoret, og har allerede kommet inn i kontorets faste rutiner. Helen kommer fra Valle i Agder, men har flyttet til Bø for å studere ved USN. Vi ønsker Helen varmt velkommen til kontoret, og ser frem til å bli kjent med henne de kommende månedene!

Vi har bedt Helen lage en liten presentasjon av seg selv, slik at vi kan bli litt bedre kjent!

De siste årene har jeg studert IT og informasjonssystemer ved USN i Bø. Jeg har lenge hatt interesse for hvordan ulike systemer fungerer og hvordan man kan benytte dem effektivt. Jeg har vært innom veldig mye forskjellig i studiet, og nå i mitt siste semester har jeg fått en gyllen mulighet til å gjennomføre et internship innenfor IT-drift. Jeg er svært engasjert i å lære mer om dette, samtidig med å skaffe verdifull arbeidserfaring. Siden starten på internshipet har jeg fått møte mange hyggelige folk, og jeg ser frem til å videreutvikle mine ferdigheter og bidra positivt.


For Fellestjenester er Universitet i Sørøst-Norge en viktig samarbeidspartner.

Vi tror på en større samhandling mellom skole og næringsliv. Ved å ta internship får studentene erfaring på CV-en og vi får mulighet til å lære opp egne kandidater med egnet kompetanse og arbeidserfaring

Helene Braaten, daglig leder i Fellestjenester


Karine Risdalen
Markedsavdeling, Fellestjenester