STERK opplever økt etterspørsel og ser etter flere dyktige tømrere!

STERK Entreprenør ser etter flere dyktige tømrere

 

STERK Entreprenør AS er et av de eldste entreprenørselskapene i Telemark, og er en videreføring av flere selskaper, bl.a. Byggmester Hellstad og Fjellerud Bygg, med erfaringer tilbake fra 1970.

STERK er et moderne entreprenørfirma med lang erfaring fra nye og gamle byggemetoder. Gjennom små og store oppdrag jobber vi aktivt med å utvikle morgendagens entreprenører ved å være nytenkende og innovative, med fokus på bærekraft og fremtid. 

Vi planlegger og gjennomfører alt fra sammensatte prosjekter til enkle serviceoppdrag for privatpersoner, bedrifter og det offentlige. Avdelingene våre er lokalisert i Midt-Telemark og på Rjukan, og har kompetanse innenfor et bredt fagfelt. Selskapet har flere byggmestere og egne bygg- og elektroingeniører.

STERK Entreprenør

STERK søker dyktige og engasjerte tømrere!

STERK søker dyktige og engasjerte tømrere ved våre avdelinger i Midt-Telemark og på Rjukan som ønsker å være med på å forme og utvikle et selskap i vekst. Vi opplever økt pågang, og ser etter flere tømrere som er serviceinnstilte og setter stolthet i resultatet som blir levert. 

I STERK vil du jobbe med varierte prosjekter, både innen nybygg og rehabilitering. Vi ser etter deg som er løsningsorientert, strukturert, har ståpåvilje og som tar ansvar for et faglig godt resultat.

Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Enkel søknad og CV sendes til: soknad@ftsa.no 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Ole Christian Bakås. 

Tlf: 473 76 800