VELKOMMEN TIL HØSTENS INTERNSHIPSTUDENT!

I starten av august tok vi gledelig i mot Maike Zillgitt (23) som skal være på kontoret med oss denne høsten. Hun skal være her som intern innen markedsføring og reiseliv, og vil hovedsakelig jobbe med HegnaLand – Hegna Camping og Hegna Landhandel. Maike kommer fra Kristiansand, men flyttet til Bø for å studere på USN. Vi møtte først Maike på USNs karrieredag i mars, hvor hun deltok på speedintervju for internshipet. Hun landet ikke bare internshipet, men også en fast deltidsstilling på HegnaLand.

Maike Zillgitt har funnet seg godt til rette på kontoret

Vi ba Maike om å lage en kort presentasjon av seg selv, slik at alle kan bli litt bedre kjent med henne.

Jeg studerer internasjonal markedsføring og reiseliv på USN i Bø. Jeg har alltid vært interessert i markedsføring, som førte til at det å ha et internship her er veldig lærerikt. Med internship så lærer man forskjellen mellom det praktiske og det teoretiske som man lærer på skolen. Det er en flott mulighet å utvide kompetansen. Jeg har allerede lært masse nyttige ting, som er meget viktig å ha etter studiet. Det gir meg også muligheten til å bli med kjent med mange flotte folk, bygge opp arbeidserfaring og ha et utvidet nettverk som er kjempepraktisk. Fritiden min bruker jeg på å henge med venner, lese bøker og game.

For Fellestjenester er Universitet i Sørøst-Norge en viktig samarbeidspartner. Gjennom internship-programmet får de mulighet til å kunne rekruttere fremtidige ansatte. «Vi tror på en større samhandling mellom skole og næringsliv. Ved å ta internship får studentene erfaring på CV-en og vi får mulighet til å lære opp egne kandidater med egnet kompetanse og arbeidserfaring» forklarer Helene Braaten, daglig leder i Fellestjenester SA! 

Vi ønsker Maike velkommen til oss og håper hun får en lærerik høst hos oss!

Karine Risdalen
Markedsavdeling, Fellestjenester