Vi ønsker semesterets første internship: Melissa Jafari, velkommen til gjengen!

Jafari ble akkurat ferdig med sine studier innen økonomi og ledelse, samtidig som hun nå studerer eiendomsmegling. Hun er et arbeidsjern som sjonglerer mellom jobb, praksis og studier på en gang!

Drømmen hennes er å jobbe i en yrkesrettet og stabil jobb, som kan bære muligheten til å drive noe egent ved senere tid.
Interessen for faget er svært synlig, og hun forteller at sammenhengen i global og nasjonal økonomi, og verden i det store perspektiv, gjorde at hun ønsket disse studiene.

Første måned er innarbeidet og fra start har Melissa vist enormt med initiativ, energi og ivrighet etter å lære. Hun nevner at Internship var et enkelt og klart valg, og er svært takknemlig for muligheten dette har gitt hun.

«Internship er en unik måte å lære på. Det er stor forskjell på teori og praksis, og jeg synes det er så utrolig viktig og få denne erfaringen. På denne måten utvider jeg kompetanse, arbeidserfaring og nettverk. I tillegg er det kjempepraktisk å ha på CV!» Forteller Melissa energisk.

Motivasjonen, energien og viljen til vår nye internship kommer til å ta henne langt. En sosial person som elsker aktivitet, sosiale sammenkomster og bygge nettverk.
Vi gleder oss til månedene videre med Melissa Jafari og tror hun blir et flott tilskudd i «gjengen» på kontoret.

Kunne du tenkt deg Internship hos Fellestjenester eller kanskje hos høyteknologiske Mat-Norge?
Sosiale medier Fellestjenester
Finn ut mer om Mat-Norge

Les mer om vårt internship-program, og muligheten til å søke her: