To nye Internships!

Internshipet er et resultat av tett samarbeid med Universitetet i Sørøst-Norge (USN) og næringslivet, hvor vi gjennom de siste årene har hatt mange internship studenter hos oss, hvor også flere har fått fast jobb.

Under en hektisk start av det nye året hvor flere av virksomhetene flyttet inn i GIT Park var vi heldige og fikk ta imot flere nye internship studenter.

Med flere års erfaring i service yrket og en imponerende studiebakgrunn i alt fra It, innovasjon og eiendomsmegling kan vi ønske økonomistudenten Lilly Marita Tvitekkja Bergland velkommen til Internship i Televegen 5. Hun skal jobbe hos oss i Fellestjenester, sammen med Administrasjon- og markedskoordinator Nadine B. Løvdal.

I Mat-Norge har vi gleden av å ta imot Khaled Aufouki som går tredjeåret på IT og Informasjonssystemer. Mat-Norge gir en spennende og variert arbeidshverdag
hvor han blant annet får jobbe med å utvikle og kartlegge digital tjenestedesign sammen med SDM Einar Uvsløkk og CEO Hans Olav Bakås.
Khaled synes det er spennende å få jobbe med IT i en virkelig bedrift, hvor målet er å bli en fullstack utvikler, som også er opptatt av design. Han har alt skaffet seg masse erfaring i digital 3D design fra ulike prosjekter.

Vi i GIT Park gleder oss over å ha flere flinke studenter som vil jobbe sammen med oss! 
Hjertelig velkommen!

Sonja Solvang Foss
Kreativ leder & kommunikasjonsansvarlig Ftsa